“Втомлена, але щаслива” група матюшівських паломників повернулась з Києва

IMG_0009Для вихованців недільної школи та кращих учнів загальноосвітньої школи (таке заохочення до навчання) була організована сьогоднішня поїздка до святинь Києва та музеїв столиці. Відвідавши Лавру ми помолились біля мощів святих отців печерських і, то не марно. Вийшовши з печер, зустріли прекрасну і світлу людину – митрополита Тернопільського Сергія. Владика кожного благословив та ще й подарував по книжечці та просфорі – ))), таке буває не кожен день.

Відвідали Успенський собор і Трапезний храм. У всесвітньо відомому музеї мікромініатюр Миколи Сядристого зустріли самого автора робіт, який власними руками, ще в середині минулого століття створив унікальні мікромініатюри, аналогів яких не має у світі. Пощастило взяти автограф та зробити фото з цією відомою людиною.

Потім був Природничий музей, там і наші силоньки вичерпались, але багато цікавого і пізнавального розповів нам екскурсовод.  На останні гроші потішились морозивом і додому. Слава Богу за прекрасно проведений день! І велика подяка вихователю Ірині Михайлівні за організацію, вчительці Аллі Миколаївні за супровід, водію Сергію Олександровичу, благодійникам, що зробили можливою нашу поїздку  ̶  Івану Михайловичу Сердюку та Вадим Петровичу Фастівському.

Прес-служба Матюшівського храму

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *